mcdaniel_budapest_hungary
نماینده رسمی کالج مک دنیل و دانشگاه های معتبر مجارستان در ایران



ویزای تحصیلی مجارستان و اقامت شنگن

ویزای شینگن به نوعی از ویزا اطلاق می شود که دانشجو با دریافت آن این امکان را خواهد داشت که در 27 کشور اروپایی بدون نیاز به اخذ ویزا یا مجوز دوباره امکان اقامت و سفر داشته باشد. مجارستان به عنوان عضو اتحادیه اروپا از سال 2000 و عضو پیمان شنگن برای کلیه دانشجویان کالج مک دنیل ویزای شنگن صادر می کند. این به آن معناست که دانشجویان کالج در طی دوره تحصیل خود در مجارستان میتوانند از کلیه کشورهای عضو پیمان شنگن بازدید کنند و یا حداکثر به مدت 90 روز در آن کشورها اقامت داشته باشند.

در دست داشتن ویزای شنگن این مزیت را نیز دارد که دانشجو هر زمان که لازم باشد میتواند در دانشگاه های دیگر کشورها حضور پیدا کند از آنها بازدید کند و یا در آزمون های ورودی و مصاحبه های حضوری شرکت داشته باشد. چنین امکانی در ایران میسر نمی باشد. از این رو اگر دانشجویی برای مصاحبه در یکی از کشورها دعوت شود مدت زمان طولانی را باید در انتظار اخذ ویزا باشد.

دانشجویان پس از ثبت نام در کالج با دریافت معرفی نامه از کالج به اداره مهاجرت مراجعه می کنند و اقامت یکساله به صورت کارت شناسایی اروپایی دریافت می نمایند.

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی‌ مجارستان

۱. ترجمه رسمی‌ اصل دیپلم دبیرستان

۲. ترجمه رسمی‌ ریز نمر‌ات سه‌ سال دبیرستان

۳. گواهی بانکی‌ مبنی بر موجودی به میزان ۴۰ – ۵۰ میلیون تومان به زبان انگلیسی‌

۴. سند ملکی‌ به نام پدر، مادر و یا خود دانشجو

۵. بيمه مسافرتي  كه دفتر تهران هماهنگ مي نمايد.

۶. پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار یکسال

۷. سه قطعه عکس رنگی‌

۸. ترجمه رسمی‌  شناسنامه مادر دانشجو

۹. تایید کالج مبنی بر پرداخت شهریه دانشجو

۱۰. رزرو خوابگاه یک ماهه که دفتر تهران هماهنگ مي نمايد.

توضیحات مهم:

۱. مدارک بالا مدارکی هستند که باید توسط دانشجو تهیه گردند و به غیر از این مدارک مدارک دیگری مورد نیاز است که توسط دفتر نمایندگی‌ در تهران تهیه و ارائه میگردد.

با توجه به شرایط روز به روز ویزای کشورهای مختلف ، تکمیل مدارک لازم از اهمیت ویژه ای برخوردار است و صدور ویزای تحصیلی به موارد مختلفی بستگی دارد و دفتر نمایندگی‌ کالج در امر ویزا به شما در همه موارد کمک و همراهی خواهد نمود .

۲. کشور مجارستان عضو اتحادیه اروپا و  محدوده شنگن بوده و صدور ویزا  و اقامت در آنها تابع قوانین اتحادیه شنگن است . مدت زمان صدور ویزا بین 4 تا 6 هفته می باشد. لازم به ذکر است که در مورد  دانشجویان در صورت تایید ویزا دانشجویان موظفند حداکثر ظرف مدت یک ماه  با مراجعه به دفتر امور اتباع خارجی در شهر محل تحصیل خود اقدام به دریافت اقامت دانشجویی خود بنمایند.

ویزای تحصیلی مجارستان و اقامت شنگن

4 (80%) 3 votes


error: